Cerutti ajtó – Viro bejárati ajtózár nyitása

A Cerutti, illetve Viro zárak nyitása történhet roncsolással és roncsolási eljárás nélkül. A lényeg az, hogy minél kisebb rongálási folyamat jöjjön létre. A Cerutti/Viro zárak nyitása több okból kifolyólag merülhet fel.

A legáltalánosabb, amikor az évek alatt elhasználódott zár feladja a szolgálatot és nem nyílik. Ebben az esetben, ha szerencsénk van, egy kulcsátfordulásból megúszható a dolog. Ilyenkor ki lehet úgy nyitni, hogy a zárnak semmi baja nem lesz. Akár még tovább is használható a zár, de ez nem ajánlott.

A másik dolog, hogy rossz minőségű kulcsok lettek másolva a zárhoz, így a rövidre, hosszúra, pontatlanara, nem gyári kulcsra másolt kulcs megemeli a lamellákat, viszont nem nyitja-zárja a zárszerkezetet, és zárt állásban beleszorul a zárba. Ilyenkor se ki, se be, nem mozdul többé. Ebben az esetben valahogyan ki kell szedni belőle a kulcsot, ami általában fúrással, marással megoldható, viszont a biztonsági ajtózár nyitásból egyértelmű, hogy zárcsere lesz.

A harmadik fajta Viro zár nyitási eljárás, ami ritkábban fordul elő, ha valaki rosszul lett a lakásban, és belül van a kulcs, vagy mikor elhagyták a kulcsot és ki kell nyitni az ajtót. Ilyenkor csak fúrással tudjuk kinyitni az ajtót, aminek persze van egy nyitási költsége, de ezután nem kell ajtót cserélni, ám a zárszerkezet csere mindenképpen szükségeltetik.

Vannak olyan cégek, akik vállalnak roncsolásmentes nyitást, csakhogy a vége flexelés lesz, erre inkább nem mondunk semmit. Vannak olyan cégek is, akik állítólag ebben az esetben is rongálásmentesen nyitnak zárat, amire mi nem mondjuk, hogy nem lehet, de az ilyen nyitáshoz szükséges eszközök használata tiltott Magyarországon. A kérdés, hogy nekik van-e engedélyük erre.

Szakszerű olasz zár nyitás, sürgősségi munkavégzés

A Viro/Cerutti ajtónyitás nem egy házilag elvégezhető feladat a mindennapi ember számára. Érdemes mindig az erre szakosodott céghez fordulni, mert aki régóta ezzel foglalkozik, annak nagyobb tapasztalata van. Nem biztos, hogy egy sima zárszervizes, vagy lakatos látott már ilyen zárat, vagy tudja, hogy mit kell vele kezdeni.

Fontos az is, hogy tájékozódjon az ügyfél, hogy mennyiért nyitják ki a Viro biztonsági ajtaját, illetve, hogy milyen ajtónyitási eljárással kivitelezik majd ezt a munkát.

Néhány szó az árakról. Egy becsapódott Viro biztonsági ajtót 16.000 forintért nyitunk ki; egy beleszorult vagy átfordult kulcsot, ha nem kell fúrni, szintén 16.000 forintért vállalunk kivenni; kulcselhagyás esetén, zármeghibásodás esetén, amikor a saját kulcs nem nyitja és fúrási- vagy marási eljárást kell a trezorzáron elvégezni, akkor ennek a díja 25.000 Ft. Ezek az árak Budapest területén érvényesek, semmilyen extra költség ezeket nem terheli, és az elvégzett szolgáltatásról az ügyfeleink számlát kapnak.

Mindenképpen át kell gondolni, hogy miért is történhetett az, hogy nem nyílt ki az ajtó. A jó tanács az, hogy ha van rá lehetőség, akkor jó, ha lecserélik ezeket a zárakat, nehogy ez előforduljon legközelebb is!

Cégünk zárszerviz szolgáltatásai Budapesten és Pest megyében érhetők el. Forgalmazóként bárki számára elérhetők vagyunk a székhelyünkön. Minden esetben készpénzfizetési számlát állítunk ki, átutalással nem dolgozunk!

Legyen szó akár Viro biztonsági ajtó nyitásáról, akár Cerutti zárnyitásról, akár becsapódott Viro ajtó-nyitásáról, ránk számíthat non-stop, az év 365 napján! Telefonáljon bátran!

Telefonszám: 06-30-408-8914

Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest