Viro zárcsere Budapesten kiszállási díj nélkül

Ha minket választ a Viro vagy Cerutti zár cseréjére és most telefonál a 06-30-408-8914-es telefonszámon, akkor elengedjük Önnek a kiszállási díjat. Ez azt jelenti, hogy csak a munkadíjunkat kell megfizetni, illetve a többpontos zárszerkezet árát és a beépített rézkilincs anyagköltségét.

Budapest területén tudjuk biztosítani ezeket a feltételeket, magánszemélyek és cégek számára egyaránt. Cseréltesse le velünk még a mai nap az ajtózárat, hogy ne legyen akadozó, szoruló bejárati ajtaja!

Viro zárcsere árak, munkadíj, anyag, kiszállás

Mint említettük, kiszállási díj nálunk külön nincs, csak az egyszeri anyagköltség és munkadíj, amit garanciával biztosítunk a budapesti lakosok számára.

A régi, akadozó, szoruló Viro zár helyére finoman, halkan működő zárszerkezetet szerelünk be, beállítjuk az ajtót, új kilincset és ajtócímert szerelünk fel, kompletten 80.000 Ft-ért.

Ez az ár első hallásra sokakat elrettent, de gondoljanak bele abba, ha halogatják a Viro zárszerkezet cseréjét, előbb-utóbb ez arra vezet, hogy az ajtó nem nyílik, ami biztos, hogy késő este vegy éjjel fog megtörténni. Akkor erre az összegre még rátevődik egy nonstop zárnyitó cég 30.000 Ft-os nyitási pluszköltsége. Továbbá a vele járó macera, órákig várni, míg megjön a szerviz, ezután nem tudják majd bezárni az ajtót, mert az ilyen gyorsszerviz cégeknél nincsen ilyen zár, így a történet egészen másnapig elhúzódhat. Mindeddig pedig az ajtó nyitva marad.

Viro ajtózárcsere garanciával, budapesti kiszállással

Zárszerviz szolgáltatóként, Budapest összes kerületében ingyenes kiszállással vállalunk gyors Viro zárcserét, új lakásba költözés miatt, kulcselvesztés miatt, vagy kopott, akadozó, rosszul működő zárszerkezet hibája miatt.

Ügyeleti jellegű munkáink sürgőssé is válhatnak, ez azok számára lehet fontos, akiknek pl. sietni kell valahová, nem tudnak várni, vagy lekésik a repülőgépet, vagy bármely akut problémából adódóan.

A Viro ajtózár cseréje egy összetettebb feladat. Csakis olyan szakszervizzel végeztesse a munkát, akiknek van erre rálátása, illetve van raktárkészlete ezekből a zárakból, továbbá van kellő szakértelmük is e témakörben.

Viro bejárati ajtónyitás zármeghibásodás miatt

Hiába írjuk és mondjuk az ügyfeleknek, hogy előzzék meg a problémát és cseréltessenek velünk zárat, az üzenet nem ér célba. Addig húzzák, halasztják a dolgot, amíg az ajtó egyszer csak nem nyílik. Ilyenkor mindenkinek azonnal, rögtön kell a megoldás, és persze olcsón. Na, ilyen nincs!

Ebben az esetben, ha a zárat ki tudjuk nyitni a saját kulcsával mindenfajta rongálás nélkül, akkor egy egyszeri 16.000 Ft-tól induló nyitási költségre kell számítani. Ha viszont meg kell fúrni a szerkezetet, mert a zár belsejében szétesett valami, akkor 25.000 Ft nyitási költséggel kell számolni.

Mindkét esetben a zárszerkezet és a kilincs cseréjével azonban kalkulálni kell, különben nem fogja tudni aznap kulcsra zárni az ajtót!

Viro zárcsere és kilincs csere az akadásmentes működésért

Odáig rendben van, hogy a zárszerkezet kicserélésre kerül, de javasoljuk, sőt alkalmazzuk minden esetben, egy beépített rugós kilincs cseréjét is az ajtón. Azért fontos a kettő együtt, mert a zárszerkezet rugója a kilincs rugójával együtt jobban bírja a terhelést, a napi rendszeres használatot, ajtónyitást, kilincs lenyomást.

A régi zárakban erős volt a rugó, viszont a tömör rézkilincsen nem volt külön rugó építve és ez tönkretette a zár visszahúzó rugóját. Ennek ismertetőjele, hogy a kilincs vízszintes állapotához képest 3 cm-t lóg lefele és szinte rá kell kapaszkodni az ajtókilincsre, hogy a zárszerkezet ún. zárnyelvét visszahúzza. Ebben az esetben mielőbbi Viro zárcsere szükséges!

06-30-408-8914

Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest