Viro/Cerutti zárcsere Budapesten, kiszállással, akciósan

Ha Önnek még a régi fajta, mára már nehezen használható, tollas kulcsos, Viro zárszerkezete van, és esetleg már akadozik, nehezen lehet lenyomni a kilincsét, az ajtót, emelgetni, tolni, vállal lökni kell, hogy bezáródjon, és keres egy olyan megbízható céget, aki ezt helyrehozza, kicseréli, akkor a legjobb helyen jár, mert mi vagyunk a Viro-Cerutti zárszerviz!

Nagyon sok munkánk, energiánk és pénzünk van abban, hogy egyedülállóként Magyarországon mi forgalmazzuk ezeket a tollas kulcsos, olasz zárszerkezeteket, ún. trezorzárakat. Zárszerviz keretén belül, kulcselvesztés vagy zármeghibásodás esetén, teljes körű zárcserét biztosítunk. Például ajtó- és trezorzár nyitást, szorulás esetén ajtóigazítást, kilincs-cserét, és Viro/Cerutti zárszerelést nyújtunk.

Ezek a biztonsági ajtók, amelyekben Cerutti vagy Viro zár van beszerelve, főként Budapesten vannak nagyszámban elterjedve. Pontos számadatot nem tudunk meghatározni, de a kb. 8-12 ezer közötti szám teljesen reálisnak mondható. Magyarország különböző városaiban, településein kb. 3-4 ezer ilyen zárral ellátott ajtó van még beszerelve.

Legyen szó akár budapesti Viro zárcseréről, pest megyei vagy egyéb vidéki Cerutti zárcseréről, mi gyorsan, garanciálisan, raktárkészletről tudjuk, akár aznapi vagy másnapi teljesítéssel, biztosítani azt az ügyfél számára. A régi, tollas kulcsos Viro zár helyére, a vadonatúj, szintén tollas kulcsokkal rendelkező, ugyanazon gyártó által gyártott, Cerutti biztonsági trezorzárakat telepítjük, szereljük be.

Viro zár helyére Cerutti, a méret ugyanaz

Sokan kérdezik, hogy miért nem Viro zár, miért Cerutti. A válasz: több mint 20 évvel ezelőtt, az olasz Viro cég felkérte a torinói Cerutti zárgyártó céget, hogy gyártson le több ezer darab tollas kulcsos zárat a részükre, azzal a kéréssel, hogy az ő logójukat és nevüket tüntessék fel a zárakon, kulcsokon. Különben a zár eredeti Cerutti zár. Csak most a zárgyártó a saját nevén futtatja a terméket.

Cégünk közvetlenül a Ceruttitól vásárolja a zárakat, idestova már 10 éve. Ha Magyarországon valakinek ilyen zárra van szüksége, akkor hozzánk fordulhat! Legyen szó akár zárszerviz cégről, magánszemélyről, vállalkozásról, állami intézményről. Nagyobb tétel rendelése esetén kedvezményt tudunk biztosítani.

A Viro zár cseréjénél figyelembe kell venni az ajtó nyitási irányát, tehát, hogy balos- vagy jobbos zárról van-e szó, mert a zár csapdanyelve nem fordítható.

Budapest területén, a Viro zárat zárszerviz gyorsszolgálatunk bruttó 80.000 Ft-ért cseréli ki. Ez tartalmaz minden költséget, a munkadíjat, az anyagot, 3 db kulcsot, számlát, garanciát. Minden esetben cseréljük a régi kilincset is, új, beépített rugós kilincs-garnitúrára, mellyel a trezorzár élete hosszabbítható meg. Az új kilincs esztétikailag is szebb látványt nyújt, mint a régi, oxidálódott, rugó nélküli kilincs.

Egy pár szót ejtenénk a régi, kopott Viro zárak javításáról. Akármennyire is szeretnék az ügyfelek megmenteni régi Viro ajtózárjaikat, ezekhez a zárakhoz semmilyen alkatrészellátás nincsen. Igaz, talán lehetne hozzá szerezni bármit az olaszoktól, de ugyanúgy ki kellene menni a helyszínre, szétbontani az ajtót, a zárat, kicserélni az alkatrészt, visszaszerelni, ez pedig igen költségigényes. Egy rossz záralkatrész csere után lehet, hogy fog működni, de az is lehet, hogy egy másik alkatrész meghibásodása miatt újra szét kell majd a zárat bontani. Ilyen jellegű munkákra garanciát pedig egyáltalán nem lehet vállalni.

Maga a fogalom, hogy „Viro zárjavítás” tehát nincs nálunk, de más zárszerviz cégnél sincs. Fogyasztói társadalomban élünk, így praktikusabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb megoldás a zárcsere.

Viro/Cerutti kulcs működése a zárban

Az új Cerutti zár beszerelésekor az ügyfél számára 3 db gyári kulcsot adunk át. A gyártó így csomagolja a zárakat. Zárszerviz cégünk közvetlenül a gyártótól hoz be eredeti nyerskulcsokat, amire a kulcsmásolatokat el lehet készíteni. Persze a kulcs szabadon másolható, így minden nagyobb forgalmat bonyolító kulcsmásolónál is megcsinálják. Már csak az a kérdés, hogy ki mennyiért másol, illetve, hogy képviselnek-e ugyanilyen jó minőséget az utángyártott kulcsok.

Az utángyártott dolgokkal általában probléma szokott lenni. Ha lehet, olyan helyen másoltassanak kulcsot, ahol kimondottan és csak kulcsmásolással foglalkoznak, ne pedig cipósarkalással, korcsolya élezéssel! Ha a rossz kulcsmásolat teszi tönkre a zárat, és emiatt akadozik, az egy éven belüli garancia ugrik!

A ponttalan, rossz kulcsmásolatok a zárszerkezetet igen rövid idő alatt tönkreteszik!

Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest
Cerrutti, Cerutti zárcsere, zárcsere, zárcsere Budapest